26 .- 27. apríl 2019 VEČER OTVORENEJ KUCHYNE a GURMÁNSKY VÍKEND

7. ročník zážitkovej gastronómie v hoteli CROCUS Štrbské Pleso

Kedy
Pi 26. 04. 2019
Kde
Štrbské Pleso
Vstupné
40 €

Hotel Crocus **** Štrbské Pleso pozýva do svojej kuchyne v Reštaurácii Zubačka počas Gurmánskeho víkendu.

Piatok večer 26. apríla 2019 šéfkuchár Štefan Krajčovič od prezentuje špeciality z talianskej kuchyne formou bufetov.

Sobota 27. apríla 2019 sa stretne kuchárska elita v srdci Tatier - 7 špičkových kuchárov. Každý z nich bude mať v priestoroch reštaurácie jedno stanovište a predvádzať svoje umenie priamo pred očami hostí.

Hostia budú môcť nahliadnuť aj priamo do kuchyne a sledovať umenie pri dokončovaní jedla alebo otázky k jeho príprave.

K dobrému jedlu nebudú chýbať ani kvalitné destiláty, remeselné pivo a slovenské vína s prezentáciou od someliérov pri živej hudbe. všetko pod taktovkou dvoch majstrov šéfkuchárov Milana Polohu a Štefana Krajčoviča.

Rezervácia a kúpa lístkov na Večer otvorenej kuchyne -  recepcia@hotel-crocus.eu. Cena na osobu 40 €
Pre viac informácií Balíček s ubytovaním na celý Gurmánsky víkend 26.- 28. 4. 2019 v hoteli Crocus  recepcia@hotel-crocus.eu

Tešíme sa na vás a lahodný gastronomický večer v príjemnej atmosfére.

 

 

Organizátor: Reštaurácia Zubačka Hotel Crocus **** Štrbské Pleso


Fotogaléria

3 fotografia

mohlo by vás zaujímať

Turistické informačné centrum
turistické a destinačné informácie Štrbské Pleso

Informačné centrum lanovky Štrbské Pleso
informácie k lanovkám, vlekom, GOPASS karte

Novinky priamo do vašej e-mailovej schránky?

© 2019 ŠTRBSKÉ PLESO, marketing s. r. o. Všetky práva vyhradené